Airco is niet alleen belangrijk bij hogen buitentemperaturen

Ook in een koud en vochtig seizoen kan de airco dienst doen

Tips over een airco

Als een airconditioning-installatie gedurende lange tijd niet gebruikt wordt, zal het koudemiddel langzaam uit de installatie verdwijnen. Dit wordt vooral veroorzaakt doordat afdichtingen niet gesmeerd worden tijdens stilstand. Het ontbreken van voldoende koudemiddel is de meest voorkomende storing die in het voorjaar optreedt. Dit kun je voorkomen door de airco regelmatig te gebruiken, minimaal twee keer per maand gedurende tien minuten.

Wij adviseren je om jaarlijks de airconditioning te laten controleren op een goede werking. Net als een auto heeft ook een airconditioning regelmatig onderhoud nodig!

Mocht het probleem veroorzaakt worden door breuk, lekkage of mechanische defect van het systeem, geven wij je graag vooraf een vrijblijvende prijsopgave.

Airco inbouwen

Geen ander auto accessoire biedt meer comfort aan passagiers en bestuurder. Minder stress, ook onder extreme omstandigheden, vooral een hogere concentratie en daardoor veiligheid tijdens het rijden. In vrijwel elke auto kan een airco gemonteerd worden.

  • Vrienden worden ? Kijk eens op onze facebook

  • Otosam Beverwijk Autostyle

  • Vakantie route

    Navigatiesystemen, onder andere van Tomtom, Pioneer, Kenwood, Garmin, JVC en nog veel meer.

Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by OrangeLine Uitgeest ®, The Netherlands. © 2014, Otosam Beverwijk.